Op Imgur is een foto van een folder geplaatst waarop te zien is hoeveel ruimte je nodig hebt om met de PlayStation VR te spelen.

Sony raadt aan dat je een speelruimte van 3 bij 1,9 meter vrij maakt, en dat je minimaal 0,7 meter van de camera af moet zitten. Ook laat Sony weten dat je zoveel mogelijk blijft zitten tijdens het spelen.

In de folder is ook te zien dat er oordopjes meegeleverd worden. Je kunt ook gebruik maken van de aansluiting om je eigen koptelefoon of oordopjes aan te sluiten. De PlayStation VR houdt rekening met brillendragers en het is ook mogelijk om 2D games en films in de headset af te spelen.

psvr

Tijdens een anime- en gamesbeurs in Hong Kong heeft Shuhei Yoshida nogmaals herhaald dat je geen PlayStation Neo nodig hebt om met de PlayStation VR te spelen. De PlayStation VR release is op 13 oktober 2016, en wordt verkocht voor 399 euro.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content