Bethesda onthult Doom open beta

Plus Season Pass details bekendgemaakt.

Uitgever Bethesda maakt bekend dat Doom een open bèta en een Season Pass krijgt.

De open bèta duurt van 15 tot en met 18 april en is speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De bèta bevat de Team Deathmatch en Warpath multiplayer modi. Spelers vechten het uit op de Heatwave en Infernal maps.

Daarnaast krijgt Doom een Season Pass die drie multiplayer DLC-pakketten bevat. Het eerste pakket bevat drie nieuwe maps, een nieuw wapen, een nieuwe speelbare demon, nieuwe pantsers, uitrustingen, taunts en extra cosmetische opties.

Elk individueel DLC-pakket kost 14,99 euro, de Season Pass 39,99 euro. De uitgever meldt ook dat de game gratis multiplayer en SnapMap content updates krijgt.

SnapMap stelt gebruikers in staat om nieuwe multiplayer modi en maps te maken. Na de release krijgt de editor onder meer nieuwe map-modules, objecten en features.

Doom lanceert op 13 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees in Johnny's Doom preview alles over de reboot van de serie.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread