Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Doom film in de maak

Gedoemd te mislukken?

Universal Pictures werkt aan een nieuwe Doom-film. Dat blijkt uit uit een tweet van actrice en zangeres Nina Bergman.

Bergman zegt al het papierwerk te hebben ondertekend. Hoewel Universal Pictures de nieuwe Doom-film nog niet officieel heeft aangekondigd, heeft een woordvoerder tegenover entertainmentwebsite Variety gezegd dat de film door 1440 Entertainment gemaakt wordt.

De studio richt zich hoofdzakelijk op films die niet in de bioscoop draaien. De kans is dus groot dat de nieuwe Doom-film direct op dvd of blu-ray wordt uitgebracht. Een andere optie is dat Doom enkel op een streamingdienst zoals Netflix of Amazon Prime Video te zien is.

In een andere tweet verzekert Bergman een fan dat het script beter wordt dan de vorige film. Doom uit 2005 scoort op IMDb een 5,2 en krijgt op Rotten Tomatoes van de erkende critici een score van slechts 19 procent. Hoewel er dus niet veel voor nodig is om de oude film te overtreffen, is het nog maar de vraag of de nieuwe Doom een groter succes gaat worden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties