Nordic Games peilt interesse voor Darksiders 3 met Deathinitive Edition

Remaster Darksiders 2 moet serie weer in de spotlight zetten.

Nordic Games wil de Darksiders 2: Deathinitive Edition gebruiken om de interesse te peilen voor Darksiders 3. Dat laat de uitgever doorschemeren op het Steam-forum van de remaster.

"De Deathinitive Edition is nog maar het begin," aldus Nordic Games. "We keken altijd al naar opties voor Darksiders 3 en willen met deze remaster de serie opnieuw in de spotlight zetten, als ook de community weer aanzwengelen. Darksiders 3 gaat dan beter uit de startblokken."

Het was altijd al de bedoeling dat er meer Darksiders-games zouden komen, waarbij er in elk deel een andere ruiter van de Apocalyps centraal stond: War, Death, Famine en Conquest. Enkel de eerste twee ruiters kregen een game, waarna uitgever THQ failliet ging.

Daarmee werd ook ontwikkelaar Vigil Games opgedoekt, maar veel ex-werknemers zijn terecht gekomen bij Nordic Games. Deze uitgever kocht de Darksiders-rechten van THQ.

Darksiders 2: Deathinitive Edition is met korting te koop als je Darksiders 2 al hebt op Steam. Daarnaast is de remaster ook uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread