Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nordic Games peilt interesse voor Darksiders 3 met Deathinitive Edition

Remaster Darksiders 2 moet serie weer in de spotlight zetten.

Nordic Games wil de Darksiders 2: Deathinitive Edition gebruiken om de interesse te peilen voor Darksiders 3. Dat laat de uitgever doorschemeren op het Steam-forum van de remaster.

"De Deathinitive Edition is nog maar het begin," aldus Nordic Games. "We keken altijd al naar opties voor Darksiders 3 en willen met deze remaster de serie opnieuw in de spotlight zetten, als ook de community weer aanzwengelen. Darksiders 3 gaat dan beter uit de startblokken."

Het was altijd al de bedoeling dat er meer Darksiders-games zouden komen, waarbij er in elk deel een andere ruiter van de Apocalyps centraal stond: War, Death, Famine en Conquest. Enkel de eerste twee ruiters kregen een game, waarna uitgever THQ failliet ging.

Daarmee werd ook ontwikkelaar Vigil Games opgedoekt, maar veel ex-werknemers zijn terecht gekomen bij Nordic Games. Deze uitgever kocht de Darksiders-rechten van THQ.

Darksiders 2: Deathinitive Edition is met korting te koop als je Darksiders 2 al hebt op Steam. Daarnaast is de remaster ook uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk op YouTube

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Read this next