Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Darksiders en Steep deze week gratis in de Epic Games Store

Mooi nieuwjaarscadeau.

Epic Games gaat ook in 2020 verder met het uitdelen van gratis games. Momenteel zijn Darksiders, Darksiders 2 en Steep gratis te downloaden via de Epic Games Store. Het aanbod is nog geldig tot en met 9 januari. Het is nog onduidelijk of we daarna opnieuw een of meerdere gratis games mogen verwachten.

In de Darksiders-games volg je telkens één van de ruiters van de Apocalyps. De eerste game verkozen we recent zelfs nog tot een van de beste games van het decennium (2010-2019). Deel twee maakte destijds iets minder indruk met een geforceerd lootsysteem, maar is nog steeds meer dan de moeite waard.

Steep is dan weer een openwereldgame van Ubisoft waarin je met je snowboard of wingsuit de Alpen verkent. In zijn Steep review prees Carl de game nog voor zijn wondermooie graphics en eindeloze open wereld. Een omslachtige interface en slordige afwerking gooien echter roet in het eten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Darksiders 2: The Deathinitive Edition

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Darksiders Warmastered Edition

PS4, Xbox One, Nintendo Wii U, PC, Nintendo Switch

See 1 more

Steep

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties