Sniper Elite-studio koopt Belgische Woolfe: The Red Hood Diaries

Kickstarter-backers krijgen alsnog hun beloningen.

De Britse gamestudio Rebellion Developments koopt Woolfe: The Red Hood Diaries over van het Belgische GRIN, nadat deze ontwikkelaar in augustus faillissement aanvroeg. Rebellion is vooral bekend van de Sniper Elite-games.

Als gevolg van de overname zien Kickstarter-backers alsnog hun fysieke beloningen tegemoet, zoals artbooks en posters. Rebellion staat daar voor in, nadat GRIN aangaf geen geld meer te hebben om deze extra's op te post te doen.

De broncode van Woolfe: The Red Hood Diaries is inmiddels in bezit van Rebellion, zo blijkt uit een interview met Eurogamer. De bedoeling is uiteindelijk om nieuwe games te maken binnen het universum dat GRIN heeft bedacht.

Rebellion wil nog geen toezeggingen doen over een eventuele Woolfe 2, maar geeft wel aan dat vooral de duistere sprookjessfeer de ontwikkelaar aansprak en verleidde tot een overname.

Lees ook de Woolfe: The Red Hood Diaries review van Bruce. Tevens vind je informatie over het faillissement van GRIN op onze site.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread