This War of Mine update maakt delen van eigen scenarios mogelijk

Voegt ook nieuwe talen en personages toe.

De New Beginning update van oorlogsdrama This War of Mine maakt het mogelijk om je eigen scenarios via de Steam Workshop met andere spelers te delen.

Het was in This War of Mine al mogelijk om je eigen scenarios te maken in de Scenario Editor, maar je kunt ze nu ook met andere spelers delen. Daarbij is de Scenario Editor uitgebreid met nieuwe personages om meer persoonlijke verhalen te creëren. De update voegt tevens drie nieuwe talen toe: Japans, Koreaans en Turks.

Verder zijn er plannen om in de toekomst modding tools beschikbaar te stellen. Dit moet leiden tot nog meer mogelijkheden in het maken van nieuwe verhalen.

This War of Mine is momenteel verkrijgbaar voor de pc, Mac, Android en iOS. Recentelijk werd de This War of Mine: The Little Ones releasedatum voor de PlayStation 4 en Xbox One bekendgemaakt. Je leest in de This War of Mine review van Bruce hoe de game in dynamische vertelkunst uitblinkt.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread