Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Moonlighter en This War of Mine tijdelijk gratis in de Epic Games Store

Handel in tijden van oorlog.

Epic Games biedt deze week maar liefst twee games gratis aan in de Epic Games Store. Deze week kun je zowel Moonlighter als This War of Mine gratis downloaden. De games zijn nog tot 9 augustus beschikbaar.

Zoals je in onze Moonlighter review leest, kam je in die game dungeons uit en probeer je de loot nadien te verkopen in je winkel. This War of Mine is dan weer een surivalgame die de gruwel van oorlog toont. Ook onze This War of Mine review vind je op de site.

Voor beide games lanceert er deze week ook nieuwe DLC. Die is echter niet inbegrepen in het gratis aanbod van Epic Games en moet je dus nog steeds afzonderlijk kopen.

Ook volgende week staan er opnieuw twee games gratis in de webwinkel van Epic Games. Vanaf 9 augustus kun je zowel Alan Wake als For Honor gratis downloaden. Het is momenteel nog onduidelijk of er ook de weken nadien meerdere gratis games zijn.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Alan Wake

Xbox 360, PC

For Honor

PS4, Xbox One, PC

See 2 more

Moonlighter

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

This War of Mine

Android, iOS, PC, Mac, Nintendo Switch

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties