Skip to main content

Win tickets voor New Gamegrounds te Amsterdam

Games, theater, panels, gamejam en meer tijdens tweedaags festival.

Op woensdag 29 en donderdag 30 april vindt New Gamegrounds plaats in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond te Amsterdam. Normaal gesproken moet je voor een ticket betalen, maar op Eurogamer Benelux mogen we 50 toegangskaartjes weggeven!

Tijdens New Gamegrounds worden de werelden van games en theater samengebracht. Daarbij staat de rol van interactie centraal. In de middag zijn er games te vinden als Papers Please, Mega Girp, Mountain, Bounden en This War of Mine, naast onder meer performances, een DIY escape room en rollenspellen.

In de avond zijn er dan weer panels georganiseerd, waar onder andere Pawel Miechowski van This War of Mine spreekt over 'ethiek en moraal in interactieve kunst.' Tevens komt gamificatie aan bod, ofwel mensen iets aanleren door middel van gameprincipes. Wat zijn daar de voor- en nadelen van?

Daarnaast worden er ook games gemaakt. In 18 uur stampen ontwikkelaars er nieuwe games uit de grond rond het thema de tirannie van de schepper. Tickets voor New Gamegrounds kosten normaal gesproken 17 euro. Je betaalt minder als je onder de 27 jaar bent of nog studeert. Met een ticket krijg je dan beide dagen toegang tot alle activiteiten.

Of je betaalt gewoon helemaal niets, omdat je mee hebt gedaan aan deze give-away! Om een ticket te winnen (zolang de voorraad strekt), hoef je enkel de onderstaande instructies op te volgen:

  1. Als je het nog niet hebt gedaan, registreer je dan, dat is helemaal gratis.
  2. Log in en geef antwoord op de extreem simpele vraag hieronder.
  3. Klaar!

Meedoen kan tot maandag 27 april, 00:00 uur. Veel succes!

Wil je graag een ticket voor New Gamegrounds?
Maandag 27 april, 00:00 uur.
  • Je komt onder je Eurogamer-nickname op de gastenlijst van New Gamegrounds.
  • Je wordt via de mail op de hoogte gebracht of je hebt gewonnen.
  • Over de uitslag wordt niet onderhandeld.
  • Read this next