Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

This War of Mine krijgt nieuwe DLC

Hartverscheurend nieuws.

Ontwikkelaar 11 bit Studios maakt bekend dat This War of Mine nieuwe DLC krijgt. In de loop van 2017 en 2018 komen er verschillende oorlogsverhalen uit voor de game.

De eerste van die verhalen heet Father's Promise en is vanaf vandaag beschikbaar voor de pc-versie van de game. Het verhaal is gebaseerd op een audiodrama van de Poolse auteur Łukasz Orbitowski. Het schetst de belevenissen van een vader en zijn dochter tijdens de oorlog.

Father's Promise introduceert onder andere vier nieuwe locaties, vijf herwerkte locaties en nieuwe dialoogopties. Het is momenteel nog niet bekend wanneer het volgende verhaal voor de game uitkomt en of deze verhalen ook naar de consoleversies van de game komen.

This War of Mine lanceerde in 2014 voor de pc. Vorig jaar volgende een versie voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Sanders This War of Mine: The Little Ones review lees je op de site.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties