Destiny-spelers halen 350.000 euro op voor Nepal-slachtoffers

Via T-shirtverkoop Bungie.

Spelers van Destiny hebben binnen een maand meer dan 350.000 euro opgehaald voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. Gamers kunnen geld doneren door een speciaal T-shirt van ontwikkelaar Bungie te kopen.

Bungie bevestigt dat de helft van de circa 25 euro die het Destiny T-shirt kost, doneert aan het goede doel. Daarmee hoopt de ontwikkelaar zo snel mogelijk boven de 500.000 dollar uit te komen, omgerekend circa 440.000 euro.

Daarnaast heeft de studio een manier van internationaal verzenden toegevoegd, die het goedkoper maakt om je T-shirt buiten de Verenigde Staten te bestellen. Als je je bestelling al geplaatst hebt, kan je via de pagina van de klantenservice je manier van verzenden alsnog veranderen.

Bungie heeft ervoor gekozen om het geld te doneren aan Direct Relief. Dat is een organisatie die medische zorg en medicijnen levert in de nasleep van een natuurramp. De T-shirts zijn tot 24 mei te bestellen.

-system-headline

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Imre Himmelbauer

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread