Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vault of Glass keert terug in laatste Destiny event

UPDATE: alle raids keren terug.

UPDATE: Bungie heeft laten weten dat het Age of Triumph-event alle Destiny-raids laat terugkeren. Zowel de Vault of Glass en Crota's End krijgen tevens een extra moeilijke Challenge Mode. De update lanceert op 28 maart.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Bungie brengt de Vault of Glass-raid terug in het laatste event voor Destiny. Het is nog niet bekend wanneer het event aan de game wordt toegevoegd.

Een nieuwe trailer voor het aankomende Age of Triumph laat spelers de Vault of Glass weer zien, inclusief de eindbaas Atheon. Bungie beschouwt Age of Triumph als een volwaardige afsluiter voor de drie jaar oude game.

Bekijk op YouTube

Age of Triumph introduceert tevens het 'grootste Record Book tot nu toe.' Het nieuwe Record Book bevat twaalf pagina's aan uitdagingen, waaronder uitdagingen voor specifieke classes. Ook keert de Speaker terug.

Bungie presenteert Age of Triumph in drie wekelijkse livestreams, waarvan de eerste deze woensdag wordt uitgezonden. Verder meldt het bedrijf dat je voortgang en uitrusting in Destiny 1 niet worden overgezet naar Destiny 2.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.
Reacties