Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny 2 komt deze herfst uit

Wil een breder spelerspubliek aantrekken.

Uitgever Activision laat weten dat Destiny 2 deze herfst lanceert. De uitgever doet deze uitspraak in een gesprek met investeerders.

Met Destiny 2 wil Activision voornamelijk nieuwe spelers naar de serie lokken, alsook voormalige spelers terugwinnen. De uitgever benadrukt wel dat dit 'niet ten kosten van de bestaande spelersbasis mag zijn.'

"We vertrekken vanuit een sterk cinematisch verhaal met een reeks memorabele en herkenbare personages. Daarnaast zoeken we ook manieren om de game meer toegankelijk te maken voor de doorsnee speler, zonder de elementen te vergeten waar onze hardcore spelersbasis dol op is."

Of Destiny 2 ook op de pc uitkomt, is nog niet bekend. Activision vermeldt enkel dat het bedrijf met deze vervolggame een 'breder bereik' wil aanspreken dan met het origineel.

Destiny 2 stond oorspronkelijk gepland voor lancering afgelopen herfst. Momenteel werken verschillende teams van ontwikkelaar Bungie aan Destiny 2 om de game op tijd klaar te krijgen.

Wie momenteel de originele game speelt, kan hier de Xur locatie en inventory in Destiny voor dit weekend vinden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties