Smartphone-versies Hearthstone ondersteunen cross-platform

Compatibel met Mac, pc en tablets.

De versies van Hearthstone: Heroes of Warcraft voor de iPhone en Android-smartphones ondersteunen cross-platform met de pc, Mac, Android-tablets en iPad. Dat heeft Blizzard in een interview met Gamespot bevestigd.

"Het zal exact jouw zelfde account zijn, dus alle kaarten op tablet of pc vind je ook op de smartphone," zegt lead designer Eric Dodds. "Wanneer je op je smartphone een wedstrijd begint, kun je tegen iemand met een andere smartphone spelen, of iemand met een tablet, of een pc, wie weet. Het is één groot ecosysteem."

Volgens Dodds gaat de batterij van de smartphone wel snel leeg, omdat die altijd online verbinding nodig heeft. Blizzard denkt daarom aan mogelijkheden om het beste uit de batterij te halen. "Ik raad niet aan om het op de trein te spelen," zegt Dodds.

Voor het einde van het jaar komt de free-to-play kaartgame naar de smartphone. Hearthstone: Heroes of Warcraft krijgt een Blackrock Mountain-uitbreiding die in april uitkomt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread