Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hearthstone krijgt Blackrock Mountain-uitbreiding

Het avontuur lanceert in april.

Hearthstone: Heroes of Warcraft krijgt Blackrock Mountain: A Hearthstone Adventure als uitbreiding. Dat maakt Blizzard tijdens de PAX East 2015 bekend. De uitbreiding komt in april uit.

Blackrock Mountain is het tweede avontuur dat Blizzard aan de game toevoegt. De nieuwe uitbreiding draait volledig om draken en wederom zijn er vijf hoofdstukken speelbaar. De berg wordt bewoond door zeventien bazen, die ieder nieuwe kaarten opleveren.

Eerder lanceerde The Curse of Naxxramas op 22 juli 2014. Reeds werden er honderd nieuwe kaarten aan de game toegevoegd met Goblins vs. Gnomes. Hearthstone: Heroes of Warcraft is beschikbaar op de pc, Mac, Android en iOS. Blizzard werkt ook aan een port voor de iPhone en Android-toestellen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties