Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Blizzard onthult Monster Hunt-modus voor Hearthstone

Als voortzetting van Dungeon Run.

Blizzard heeft zijn plannen omtrent het singleplayer-deel van Hearthstone: The Witchwood uit de doeken gedaan. De gratis modus heet Monster Hunt en is een voortetting van Dungeon Run uit het eerdere Kobolds and Catacombs.

In Monster Hunt speel je als een van de vier beschikbare monsterjagers met elk een specifieke hero power. In een serie gevechten speel je steeds meer schatten en kaarten vrij. Versla je alle vijanden, dan kom je tegenover je 'nemesis' te staan.

The Witchwood is de eerste van drie Hearthstone-uitbreidingspakketten in 2018. Als onderdeel van een jaarlijkse rotatie zijn onlangs drie oudere expansies (Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan en Mean Streets of Gadgetzan) verwijderd uit het standaard formaat. Deze zijn echter nog steeds speelbaar in Wild.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.

Reacties