Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hearthstone: Rastakhan's Rumble aangekondigd

Sla op de trommel.

Op BlizzCon 2018 is Hearthstone: Rastakhan's Rumble aangekondigd, de nieuwste uitbreiding voor de populaire free-to-play kaartgame van Blizzard. Hearthstone: Rastakhan's Rumble lanceert op 4 december op de pc en mobiel.

Rastakhan is de koning van de Zandalari en heerser over het trollenrijk. Hij roept alle trollen in Azeroth op om mee te doen aan een grootste wedstrijd. Naast de multiplayer komt er ook singleplayer content genaamd Rumble's Run, echter lanceert dat op een later tijdstip.

Er zijn twee bundels kaarten beschikbaar. Voor 19,99 euro koop je de Challenger's Bundle, die uit 17 kaarten bestaat waaronder de "Ready to Rumble" card back. De Rumble Bundle kost 49,99 euro en bevat 50 kaarten inclusief koning Rastakhan.

Tot slot is er nog Warcraft gerelateerd nieuws. Zo heeft Blizzard de remaster Warcraft 3: Reforged aangekondigd en is de World of Warcraft Classic release bekendgemaakt. Warcraft-fans hoeven zich de komende tijd niet te vervelen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties