Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Voormalige Blizzard-medewerkers werken aan Marvel-game

Avengers: Infinity Warcraft?

Studio Second Dinner heeft een licensie in de wacht gesleept om een nieuwe Marvel-game te maken. Second Dinner is pas vorig jaar opgericht door Ben Brode en Hamilton Chu, twee voormalige medewerkers van Blizzard Entertainment. Beide heren werkten voor hun vorige werkgever aan Hearthstone.

Om de Marvel-licensie te verkrijgen, deed Second Dinner beroep op het Chinese bedrijf NetEase, dat meer dan 30 miljoen dollar investeerde. Het is nog onduidelijk over welke licensie het gaat. Aangezien de ontwikkeling van de game nog maar pas van start is gegaan, kan het nog wel even duren voor Second Dinner verdere details vrijgeeft.

Second Dinner is overigens niet de enige studio die aan een nieuwe Marvel-game werkt. Vorig jaar raakte al bekend dat Square Enix en Marvel samen aan een Avengers-game werken.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties