Gelekte beelden Assassin's Creed: Victory tonen Londen

Ubisoft reageert op het lek.

Verschillende beelden van Assassin's Creed: Victory zijn gelekt, bevestigt uitgever Ubisoft. De afbeeldingen tonen een Victoriaans Londen. De game in kwestie is nog niet officieel aangekondigd.

De game komt in 2015 uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Gameswebsite Kotaku is in het bezit van een conceptuele gameplayvideo van zeven minuten. Hierin laat de ontwikkelaar zien wat voor ideeën zij hebben voor de game. De website heeft verschillende screenshots gemaakt van deze beelden.

creed

In deze screenshots zijn verschillende scenario's te bezichtigingen. Zo zie je steegjes in de straten van Londen, een Assassin die een missie aanvaard en een gevecht boven op een voertuig.

Ubisoft heeft inmiddels al gereageerd op het lek. "Het is altijd ongelukkig wanneer interne bestanden lekken die niet voor het publieke oog bedoeld zijn. Hoewel we het enthousiasme voor aankomende titels omarmen, zijn we teleurgesteld voor onze fans en ons ontwikkelingsteam, dat het conceptuele materiaal nu openbaar toegankelijk is."

De uitgever vertelt daarbij dat zij al jaren hard aan het werk zijn met de nieuwe Assassin's Creed-game. "We kijken er naar uit om de game officieel aan te kondigen op een later tijdstip."

Assassin's Creed: Victory komt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2015 uit. Bekijk hieronder de gelekte beelden.

creed2
creed3
creed4

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread