Bungie geeft details over nieuwe Destiny-updates

De Iron Banner keert terug.

Destiny-gamers hebben de mogelijkheid zich volgende week opnieuw aan de Iron Banner te wagen. In tegenstelling tot de gebruikelijke Crucible-matches, telt hier het level van je personage mee. Daarnaast kunnen ze ook gebruik maken van stemcommunicatie tijdens matchmaking. Dat maakt ontwikkelaar Bungie bekend tijdens de wekelijkse nieuwsupdate.

Tijdens de vorige editie bleek het levelsysteem niet goed te werken, omdat het volgens de ontwikkelaar te vergevend was. Bungie ging daarna aan de slag om het evenement aan te passen.

Bij de volgende versie moet de party-leader van je groep minstens level 20 zijn. Als je een lager level hebt kan je wel meedoen, maar op eigen risico. Een personage van level 13 doet immers weinig tegen iemand van level 30.

Met de nieuwe Iron Banner wil Bungie ook wat andere klachten over Destiny aankaarten. Het introduceert twee nieuwe stukken bepantsering die je helpen om level 30 te bereiken. Dat kon je daarvoor enkel door wekelijks de Vault of Glass-raid te spelen.

Daarnaast introduceert Bungie maandag stemcommunicatie tijdens online matchmaking. Wanneer je de multiplayer binnenstapt, kan je met andere spelers buiten je vriendenlijst praten. Voorheen moest je deel uitmaken van dezelfde groep.

Deze updates zijn volgens de ontwikkelaar slechts tussenhaltes op de weg naar de release van de eerste downloadbare uitbreiding voor Destiny, The Dark Below. Die komt op 9 december uit op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

In Sander's Destiny review lees je zijn ervaringen met de 'shared-world shooter' van bungie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur  |  kennethDMT

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread