Bungie kondigt Destiny-uitbreiding The Dark Below aan

Uitbreiding komt uit op 9 december.

Bungie heeft details naar buiten gebracht over de eerste grote uitbreiding voor Destiny. De uitbreiding heet The Dark Below en is vanaf 9 december online verkrijgbaar.

The Dark Below voegt een nieuwe verhaallijn aan Destiny toe. Hierin neem je het op tegen de Hive en hun god Crota. Het verhaal bestaat uit drie nieuwe missies.

Daarnaast zijn er nieuwe multiplayer-features. Zo worden er drie nieuwe arena's aan de game toegevoegd. Twee daarvan zijn gemaakt voor close-combat en de derde is gemaakt voor voertuigen.

Destiny krijgt tevens een nieuwe Strike, genaamd the Will of Crota. PlayStation-spelers krijgen daarnaast ook nog een exclusieve extra Strike.

Er wordt ook een nieuwe Raid aan Destiny toegevoegd. Deze is niet meteen beschikbaar voor spelers die The Dark Below hebben gekocht, maar opent enige tijd na de lancering van de uitbreiding.

Overige nieuwe features zijn onder andere nieuwe wapens en een verhoogde level cap. De cap wordt in The Dark Below verhoogd van 30 naar 32. Je kunt dus hoger in leven stijgen dan voorheen.

The Dark Below is los verkrijgbaar, maar ook beschikbaar als onderdeel van de Destiny Expansion Pass. De uitbreiding is beschikbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Sanders review van Destiny lees je op onze site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread