Arena-modus voor Far Cry 4 onthuld

Via nieuwe trailer.

Ubisoft heeft een nieuwe trailer voor Far Cry 4 naar buiten gebracht waarin een nieuwe spelmodus geïntroduceerd, Arena Mode. In deze modus kan de speler het opnemen tegen een breed scala aan wilde dieren. Het is tevens mogelijk om het in de arena tegen menselijke tegenstanders op te nemen. Of deze mensen ook door andere spelers worden bestuurd, is op dit moment niet duidelijk.

Far Cry 4 is een first-person shooter met een open wereld die zich afspeelt in het Himalaya-gebergte. Het spel lijkt de toon voort te zetten die is geïntroduceerd door voorganger Far Cry 3.

Net als in Far Cry 3 neem je het in Far Cry 4 op tegen een charismatische slechterik met een 'bijzondere' persoonlijkheid. Andere terugkerende elementen zijn onder andere de wingsuit en de mogelijkheid om inheemse diersoorten tegen je vijanden op te zetten.

Far Cry 4 komt op 18 november uit voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Geschreven door Mathijs Proos.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread