Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Far Cry 4 Valley of the Yetis DLC heeft releasedatum

In maart op jacht op de mythe.

De Valley of the Yetis DLC van Far Cry 4 heeft een releasedatum, zo kondigt Ubisoft aan. De uitbreiding van de first-person shooter komt op 11 maart uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

In de downloadbare content crash je als hoofdpersonage Ajay op een ijzige vlakte van de Himalaya. Hier bevind je je tussen boze cultleden en mythische yetiwezens. De gehele verhaalcampagne is tevens in co-op te spelen.

Zo krijg je de taak om een kamp te overwinnen dat dient als schuilplek, terwijl de cultleden je constant op de hielen zitten. Volgens Ubisoft heb je hier een specifiek arsenaal aan wapens voor nodig en de bepaalde fortificaties.

Valley of the Yetis is onderdeel van de Far Cry 4 seizoenspas, maar is ook los verkrijgbaar. In de Far Cry 4 review van Carl lees je zijn bevindingen over het wilde landschap van Kyrat. De Escape From Durgesh Prison DLC review gaat dieper in op de voorheen uitgekomen uitbreiding.

Bekijk de nieuwe trailer voor Valley of the Yetis hieronder.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties