Take-Two kondigt uitstel Evolve aan

Monster-jager komt in februari uit.

Take-Two stelt Evolve uit naar 10 februari, zo meldt de uitgever in een financieel rapport. De vijf-speler shooter van ontwikkelaar Turtle Rock zou oorspronkelijk op 21 oktober in de winkels liggen.

Directeur van Take-Two Strauss Zelnick licht het uitstel nader toe. "We hebben besloten dat de titel meer tijd verdient en nodig heeft, zodat het gepolijst kan worden en in optimale staat verkeert wanneer het uit is", vertelt Zelnick. "In het verleden hebben we er altijd profijt van gehad om creatieve teams meer tijd te geven. We hebben er nooit spijt van gehad."

Zelnick geeft aan dat het aantal maanden aan extra ontwikkelingstijd veel uitmaakt. "De titel komt nog steeds in dit fiscale jaar uit. Februari is daarbij een mooie releaseperiode. Het is niet druk en we zullen profiteren van het feit dat er veel uitverkoop is tijdens de feestdagen. Het aantal eigenaren van spelcomputers is dan veel groter."

Evolve komt uit op pc, Playstation 4 en Xbox One. Voor de Microsoft spelcomputer staat een exclusieve bèta gepland, met daarbij ook vroegere toegang tot downloadbare content.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread