Skip to main content

Evolve DLC met Hunters en Behemoth heeft releasedatum

Samen met gratis maps en Observer Mode.

2K Games kondigt vandaag aan dat de eerste downloadbare uitbreidingen voor Evolve lanceren op 31 maart. Nieuwe Hunters en een nieuw Monster maken daar onderdeel van uit.

Elke klasse krijgt er een personage bij: Torvald de Assault, Crow de Trapper, Slim de Medic en Sunny de Support. Ieder karakter brengt met zijn eigen wapen een nieuwe speelstijl naar de multiplayer-shooter. Los kost een personage 7,49 euro. Je krijgt ook toegang via de Evolve Hunting Season Pass, die tevens drie Monster-skins bezit.

Een nieuw speelbaar Monster is er in de vorm van de Behemoth. Deze is gratis wanneer je Evolve eerder kocht dan de releasedatum, als pre-order bonus van de Monster Expansion Pack. Los kost Behemoth 14,99 euro. Ongeacht of je bovenstaande content koopt, kun je wel samen met deze personages en monsters spelen. Als je zélf als de nieuwe Hunters of de Behemoth wil spelen, dan moet je de uitbreidingen kopen.

Op 31 maart komen ook twee nieuwe maps uit, The Broken Hill Mine en Broken Hill Foundry. Deze zijn echter tijdelijk exclusief voor de Xbox One. Ze komen op 31 april ook naar de pc en PlayStation 4. Tot slot wordt Evolve nog aangevuld met een gratis Observer Mode, die je meer controle geeft over het uitzenden van en commentaar geven op online matches.

Bekijk op YouTube

Read this next