Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Day-one patch Evolve verbetert laadtijden

Update verhelpt ook een aantal bugs.

Ontwikkelaar Turtle Rock Studios laat weten dat de day-one patch voor Evolve een aantal belangrijke tweaks en verbeteringen met zich meebrengt. De studio raadt gamers aan om deze patch te downloaden alvorens zij Evolve spelen.

Zo kan je op de officiële Evolve-website lezen dat de day-one patch laadtijden korter maakt. Andere aanpassingen zijn onder andere een betere matchmaking en een aantal tweaks aan de balans van de game.

De update verwijdert ook een aantal bugs en past assets aan die gebruikt worden voor Elite skins van Hunters en Monsters. De patch maakt het tevens mogelijk om verbinding met de Evolve Hunters Quest-app te maken .

De day-one patch heeft een grootte van 3 gigabyte. Dit is volgens Turtle Rock te danken aan de recente open bèta van Evolve. "Dat lange weekend was één grote leerschool voor ons," aldus de ontwikkelaar.

Evolve komt op 10 februari uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op onze site kan je lezen welke Hunter of welk Monster het beste bij je past.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Evolve

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties