Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Evolve dit weekend gratis speelbaar op pc en Xbox One

Maar niet op de PlayStation 4.

De monster-hunter game Evolve is dit weekend gratis speelbaar op de pc en Xbox One. Dat heeft uitgever 2K Games op de officiële website van Evolve bekendgemaakt. Ontwikkelaar Turtle Rock Studios hoopt hiermee de online leegloop tegen te gaan.

De gratis versie beschikt over vier speelbare monsters, achttien hunters en negentien levels. Daarnaast heb je toegang tot vijf verschillende spelmodi. Je kunt ook de downloadbare uitbreidingen van Evolve uitproberen. Zo is seizoen 1 zaterdag speelbaar en heb je op zondag toegang tot seizoen 2. Alle ervaringspunten die je dit weekend verdient, worden opgeslagen en bewaard tot je de game koopt.

Evolve werd goed door de pers en het publiek ontvangen, maar slaagt er niet in om de speler te blijven boeien. Het teruglopende aantal spelers wordt aan de discutabele DLC-strategie van 2K Games gewijd.

Ben je benieuwd naar Evolve, maar weet je nog niet of je de game gaat checken? Lees dan eerst de review van Yvo.


Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Gijs Elings

Redacteur

Bedrijfskundige in opleiding. Liefhebber van indie muziek en sportfanaat. Als het op games aankomt zijn RPG's en verhalende shooters helemaal mijn ding.

Reacties