Activision onthult Devastation voor Call of Duty: Ghosts

Tweede downloadbare uitbreiding vanaf 3 april.

Uitgever Activision onthult vandaag de tweede downloadbare uitbreiding voor Call of Duty: Ghosts. Deveastation is tijdelijk en traditiegetrouw exclusief voor het Xbox-platform en lanceert op 3 april.

De uitbreiding bevat vier nieuwe levels voor de multiplayermodus: Ruins, Collision, Behemoth en Unearthed. Daarnaast is het tweede hoofdstuk speelbaar in de Extinction-modus. Deze heet Mayday, en je neemt het er in op tegen de Kraken.

Devastation kost los €14,49 en maakt ook onderdeel uit van de Season Pass. Bezitters van de seizoenspas zien vandaag ook een nieuw wapen tegemoet, de 'Ripper.' De nieuwe content komt voorbij in onderstaande video.

Aankomend weekend is de multiplayer van Call of Duty: Ghosts gratis te proberen voor Xbox Live-gebruikers. De demo laat je spelen op drie maps (Strikezone, Warhawk en Prison Break) in drie verschillende modi (Team Deathmatch, Domination en Search & Rescue). Ook het eerste hoofdstuk van het coöperatieve Extinction is speelbaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread