Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nemesis DLC voor Call of Duty: Ghosts komt uit op 5 augustus

Laatste pakket downloadbare content.

Het laatste pakket downloadbare content voor Call of Duty: Ghosts heet Nemesis en komt op 5 augustus uit op Xbox 360 en Xbox One. Nemesis komt waarschijnlijk 30 dagen later naar pc, PlayStation 3 en PlayStation 4, gezien dit ook het geval was voor alle eerdere downloadbare content voor de game.

Nemesis bevat vier nieuwe maps voor de multiplayermodus. Ontwikkelaar Infinity Ward omschrijft de maps als "klein tot gemiddeld qua omvang" en merkt op dat ze "specifiek ontworpen zijn voor de typische snelle gameplay van Call of Duty."

Goldrush speelt zich af in een goudmijn en bevat twee mijnkarretjes waar je in kan springen. Dynasty vindt plaats in een bergachtig Chinees dorp. Subzero bevat een verlaten duikbootbasis. En Showtime is een herwerking van Shipment, de kleinste map uit Call of Duty 4: Modern Warfare.

Nemesis bevat net als de vorige pakketten downloadbare content een nieuwe episode voor de coöperatieve Exctinction modus. Spelers kunnen zelf een pad kiezen en hebben de mogelijkheid om nieuwe wapens te maken. Er is ook een nieuw type vijand.

De uitbreiding kost afzonderlijk vijftien euro. Wie een Season Pass koopt, heeft toegang tot alle downloadbare content voor een prijs van 50 euro.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties