Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Invasion-uitbreiding onthuld voor Call of Duty: Ghosts

UPDATE: Op 3 juli uit voor pc, PlayStation 3 en PlayStation 4.

UPDATE: De Call of Duty: Ghosts Invasion-uitbreiding komt op 3 juli uit voor pc, PlayStation 3 en PlayStation 4, zo maakt ontwikkelaar Infinity Ward bekend.

ORIGINEEL: Uitgever Activision onthult vandaag de Invasion-uitbreiding voor Call of Duty: Ghosts. Traditiegetrouw komt de downloadbare content eerst uit voor de Xbox One en Xbox 360, dit keer op 3 juni aanstaande.

Invasion bestaat uit vier nieuwe levels voor de multiplayermodi: Departed, Pharoah, Mutiny en een remake van Favela uit Call of Duty: Modern Warfare 2. De levels hebben veelal een ondode-piratenthema. Zo speelt Departed zich af tijdens het dag van de doden festival in Mexico en speel je spookpiraten vrij als computergestuurde maatjes.

Ook Extinction krijgt met de uitbreiding een nieuwe episode: Awakening. In de coöperatieve modus strijd je ditmaal in een ondergrondse basis tegen de leiders achter de alien-invasie. Daarbij krijg je toegang tot 'nieuwe futuristische wapens.'

De content komt in een later stadium ook naar de pc, PlayStation 3 en PlayStation 4 versies van Call of Duty: Ghosts.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties