Dayz verkoopt 800.000 keer

Binnen een maand tijd.

Survivalgame DayZ is binnen een maand tijd 800.000 keer verkocht. Dat laat maker Dean Hall weten op Reddit. Dat aantal overtreft alle verwachtingen: Hall hoopte in eerste instantie op 250.000 kopers binnen de eerste drie maanden.

De standalone versie van DayZ is sinds 18 december verkrijgbaar via Steam. De game verkocht binnen 24 uur 172.500 stuks en schoot daarmee bovenaan de lijst van bestverkopende Steam-games. Die plek blijft sindsdien behouden voor DayZ, ondanks dat de game niet werd afgeprijsd tijdens de Holiday Sale.

Volgens Hall heeft het succes een positieve invloed op het ontwikkeltraject. Hij werkt nu met zijn team aan een nieuwe route naar het uiteindelijke product. Halverwege januari is deze zogenaamde 'roadmap' naar verwachting klaar.

Ben jij één van die 800.000 DayZ-spelers? Check dan zeker onze overlevingstips voor DayZ om je kansen dramatisch te verhogen in deze dog-eat-dog wereld!

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread