Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

DayZ standalone lanceert in eerste helft 2016

Prijs loopt langzaam op.

De volledige versie van DayZ's standalone-versie wordt in de eerste helft van 2016 verwacht, zo maakt ontwikkelaar Bohemian Interactive vandaag bekend.

De game is in sinds december 2013 als Early Access-versie op Steam verkrijgbaar. Na de huidige Exploration Sale gaat DayZ iets in prijs omhoog, omdat er sinds die tijd veel updates voor zijn uitgebracht.

Nu is het de bedoeling dat er iedere maand updates blijven uitkomen. Bohemia heeft daarvoor de DayZ-update plannen op een rijtje gezet, zodat nu duidelijk is welke functies je wanneer mag verwachten. Zo wordt het bouwen van basissen in het vierde kwartaal van 2015 verwacht.

De game gaat dat ook de bètafase in, tot die tijd blijft DayZ in alfafase. De zombie-survivalgame kost dan meer, 34,99 euro. Wanneer de volledige versie uitkomt, stijgt de prijs voor de laatste keer. Vanaf dan betaal je er 39,99 euro voor.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties