Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Steam Holiday Sale 2013 van start

Ook Green Man Gaming en de Humble Store stunten met prijzen.

Valve is de Steam Holiday Sale 2013 gestart. Van 19 december tot 3 januari zijn meer dan 2000 Steam-games afgeprijsd. Dagaanbiedingen, flitskortingen en communitykeuzes zijn zoals gewoonlijk weer van de partij.

Dagaanbiedingen zijn extra hoge kortingen die 24 uur duren. Mocht je een dag missen, dan is er nog een extra dag om de aanbiedingen van de dag ervoor te kopen. Momenteel zijn onder meer Batman: Arkham Origins, Bioshock Infinite en de pc-versie van Metal Gear Rising: Revengeance als dagaanbieding verkrijgbaar.

Flitskortingen wisselen om de acht uur, en bij de communitykeuzes bepaal je zelf welke game je graag in de aanbieding ziet. Ook deze kortingen veranderen elke acht uur.

Tijdens de feestdagenuitverkoop verdien je speciale Snow Globe ruilkaarten (Steam Trading Cards) voor iedere tien euro die je spendeert. Tien kaarten zijn te fuseren tot een Sneeuwbolbadge, en dat levert voorwerpen op voor tal van free-to-play games. Onder meer Dota II, Path of Exile en Team Fortress 2 doen daar aan mee.

Ondertussen is online retailer Green Man Gaming gestart met een eigen winteruitverkoop: Dealsford. Ook hier zijn iedere dag nieuwe deals te vinden. Met een speciale kortingscode is er nog 20 procent extra van de adviesprijs af te halen, bovenop de reeds bestaande korting.

De Humble Store houdt daarnaast een soortgelijke Winter Sale. Zoals altijd gaat een vast percentage van de winst naar goede doelen, waaronder de Amerikaanse Rode Kruis-organisatie.

Getagged als
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties