Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Substantiële DayZ-update bevat dorpen Sinistok en Vavilovo

Gratis patch is nu te downloaden.

De Early Access-versie van zombie-MMO DayZ is voorzien van een substantiëlere update dan gebruikelijk is, zo maakt ontwikkelaar Bohemia Interactive bekend.

In de spelwereld vind je nu twee nieuwe dorpen, Sinistok en Vavilovo. Daarnaast is het reeds bestaande dorp Severograd uitgebreid met een monument ter herdenking aan de Tweede Wereldoorlog.

De DayZ patch notes maken verder melding van verschillende bugfixes en aanpassingen aan wapens en condities. Zo doet de shotgun minder schade en heb je minder kans op voedselvergiftiging bij het eten van verbrand vlees.

De patch is inmiddels gratis beschikbaar gesteld via Steam. Sinds kort is ook bekend dat er een PlayStation 4-versie van DayZ in ontwikkeling is, maar een releasedatum daarvoor is nog niet bekend.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties