Open bčta Hearthstone: Heroes of Warcraft uitgesteld naar 2014

Inschrijven gesloten bčta kan nog tot 7 januari.

Blizzard stelt de open bètafase van kaartgame Hearthstone: Heroes of Warcraft uit tot 2014. Eerder stond deze gepland voor deze maand december. Een exacte nieuwe datum is nog niet genoemd.

De studio geeft aan dat er meer tijd nodig is om de game te optimaliseren, voor een breder publiek er mee aan de slag kan. "We zijn dichtbij de open bèta... erg dichtbij," zegt Hearthstone-regisseur Jason Chayes in een update op Battle.net.

Daarbij meldt Chayes dat iedereen die zich voor 16 december heeft ingeschreven voor de gesloten bètafase nu een uitnodiging heeft ontvangen van Blizzard. Tot uiterlijk 7 januari is het nog mogelijk je in te schrijven. Iedereen die dat doet, krijgt nog een uitnodiging voor de open bètafase begint.

Ben je ondertussen de beta van Hearthstone: Heroes of Warcraft binnengeraakt maar geraak je niet echt aan de game uit? Lees dan eens onze Heartstone guide en tips want die staat boordenvol handige info om je wegwijs te maken in de game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread