Ontmoet de Baby Dragon en de Nug uit Dragon Age: Inquisition

Van de ene maak je een pantser, van de andere een buffet.

Dankzij de cinematic director van Dragon Age: Inquisition, Jonathan Perry, is de wereld van Bioware's RPG twee wezens rijker.

Allereerst is er de Baby Dragon. In tegenstelling tot zijn tegenhanger in Yu-gi-oh betekent dit wezen wél een gevaar voor jou en je metgezellen. Volgens Perry worden ze echter veel groter en dodelijker naarmate je dieper de wildernis intrekt.

Het tweede onthulde diertje heet Nug. Oplettende spelers zagen deze kale varkentjes mogelijk al in The Pearl in Dragon Age: Origins. Deze blinde dikkertjes zijn een erg populaire snack in de diepe dwergenforten, omdat ze makkelijk ondergronds te fokken vallen. Hoe ze precies smaken, vertelde Perry niet.

Dragon Age: Inquisition verschijnt in de herfst van 2014 voor huidige en next-gen consoles en PC. Bioware stelde de game onlangs uit om onder meer extra speelbare rassen toe te voegen.

1
2

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread