SimCity bijna op Mac

Populair simulatiespel 29 augustus op Mac.

Fans van het simulatiegenre die niet over een PC beschikken, maar het met een Mac moeten doen kunnen nu eindelijk ook genieten van SimCity. Dat spel kwam op vijf maart al uit op Windows. Maxis beloofde eerder al dat het spel ook op Mac zou draaien, maar haalde de geplande releasedate van elf juni niet.

Het spel, dat gekend is voor de vele bugs en serverproblemen bij release, geniet van een cross-platform functionaliteit. Zo kunnen spelers met een Windows computer samen met Mac gebruikers een regio uitbouwen en vice versa.

Nu is het enkel nog hopen of Maxis uit z'n fouten geleerd heeft en voorbereid is op een stijgend aantal spelers. Het valt nog af te wachten of veel mensen op 29 augustus een Mac versie van het spel in huis zullen halen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread