Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

SimCity patch 4.0 breidt gebieden niet uit

Wel krijgen we een nieuwe regio om in te bouwen.

Vandaag krijgt SimCity patch 4.0. De nieuwe patch geeft de spelers een nieuwe regio om naar hartenlust steden in op te trekken en een nieuw park om inwoners nog gelukkiger te maken. Wat er echter ontbreekt in de nieuwe toevoeging aan het spel, is een groter bouwgebied en een offline spelmodus.

'We dragen dit spel op aan de fans die er van het eerste uur bij waren om dit spel te spelen,' vertelt Maxis als verklaring voor het nieuwe Launch Park. Daarnaast krijgen de spelers ook een nieuwe regio genaamd Edgewater Bay.

Ook zijn er enkele kleine aanpassingen zoals de hoeveelheid informatie die wanneer je met je cursor op een gebouw gaat staan tevoorschijn komt.

Wie meer info over de nieuwste patch wil kan altijd de patch notes er eens op nalezen. Zij die niet zoveel tijd en geduld hebben kunnen nu in-game gaan kijken naar wat Maxis allemaal net aangepast heeft.

Over de auteur
Lazlo Cootmans avatar

Lazlo Cootmans

Redacteur

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Reacties