Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

SimCity mod staat offline spelen toe

Woorden van ontwikkelaar Maxis ontkracht.

Een uitgebrachte mod voor SimCity staat offline spelen toe. Normaliter kan je maximaal 20 minuten offline spelen voordat het spel je vereist verbinding te zoeken met de SimCity servers.

Modder UKAzzer legt uit dat hij de timer heeft weggehaald waardoor je SimCity voor onbepaalde tijd offline kan spelen. Eerder liet ontwikkelaar Maxis weten dat een significante hoeveelheid berekeningen op de SimCity servers plaatsvinden zodat de lokale computer deze bespaard blijft. Zonder een grote hoeveelheid aanpassing van Maxis' programmmeurs zou het spel offline nooit werken.

UKAzzers mod ontkracht bovenstaande claim. De lancering van SimCity verliep al niet vlekkeloos. In Amerika ondervonden vele spelers server- en Origin problemen. Amazon reageerde op deze hardnekkige problemen door de digitale versie van haar site te halen. Amazon wilde niet dat klanten betaalden voor een onbruikbaar digitaal product. Polygon verlaagde haar review (van een 9 naar een 4) en een van de snelst groeiende petities op Change.org eist dat EA altijd online DRM verwijdert voor singleplayer spellen. De Europese launch verliep iets beter maar kende ook vele problemen.

Bekijk op YouTube

Read this next