Skip to main content

SimCity kopers gecompenseerd

Voor 25 maart geregistreerde exemplaren krijgen een van acht Origin spellen gratis.

Electronic Arts compenseert spelers die hun SimCity exemplaar vóór 25 maart registreren met een gratis spel te downloaden via Origin. De speler kan kiezen uit de volgende titels: Battlefield 3 (standaard versie), Bejeweled 3, Dead Space 3 (standaard versie), Mass Effect 3 (standaard versie), Medal of Honor: Warfighter (standaard versie), Need for Speed: Most Wanted (standaard versie), Plants vs. Zombies en SimCity 4: Deluxe Edition.

Simcity kwam 7 maart uit in Europa en enkele dagen daarvoor in Noord-Amerika. De lancering verliep catastrofaal: zowel in Europa als in de Verenigde Staten hadden spelers last van vele foutmeldingen en konden ze moeilijk op de servers komen. De eis van ontwikkelaar Maxis en uitgever Electronic Arts dat spelers altijd verbonden moeten zijn met de servers, zorgde voor een overbelasting. Inmiddels is al een mod vrijgegeven om het spel offline te spelen.

Eurogamer Benelux heeft het spel ook beoordeeld. Lees de review hier. De Mac OS X versie van het spel komt later dit jaar uit.

Read this next