Call of Duty: Ghosts, de volgende game in 's werelds grootste shooterfrachise, heeft een teaser site die je zelf kan vullen.

Wie de link http://www.callofduty.com/______ in zijn browser typt, komt op een site uit waar je je eigen profielfoto van Twitter of Facebook in een moza´ek kan stoppen die bestaat uit duizenden andere foto's van personen die hetzelfde deden. Al die bijdragen samen hebben ondertussen een doodskop gevormd.

Veel meer is er momenteel nog niet te zien op de site. Daar zal vanaf morgen waarschijnlijk verandering in komen. Dan wordt de game namelijk officieel onthuld door Activision. Ondertussen zal je het nog moeten doen met de dingen die de geruchtenmolen opleverde.

Daarnaast is er een Wii U-versie van Ghosts gespot op de site van de Spaanse webshop XtraLife. De game werd ondertussen al verwijderd, maar de kans is dus groot dat ook Nintendo's volgers aan de slag zullen kunnen met de volgende Call of Duty.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Meer artikels van Niels Jani

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Call of Duty: Ghosts - Walkthrough

Alle missies in detail beschreven en de locaties van alle Rorke Files!

Gerucht: volgende Call of Duty speelt zich af in de ruimte

En is geen rechtstreekse sequel op Call of Duty: Ghosts.