Fez verschijnt 13 april

Enkel op Xbox Live Arcade.

Phil Fish heeft na vijf lange jaren eindelijk Fez afgewerkt. Vandaag werd bekend gemaakt dat de 2D platformer op 13 april zal verschijnen op Xbox Live Arcade. Dat is inderdaad een vrijdag in plaats van de gebruikelijke woensdag.

Positieve kant van het feit dat de game al in 2007 werd aangekondigd maar nu pas wordt uitgebracht is dat het nog steeds de gebruikelijke prijs van toen meedraagt: Fez zal maar 800 Microsoft Points kosten.

Fez is een 2D platformer waarbij je vaak puzzels moet oplossen door het camerastandpunt 90° te draaien. Klinkt ingewikkeld? Onderstaand filmpje maakt het meteen duidelijk.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread