"Verkoopcijfers MW3 zijn irrelevant"

Aldus Infinity Ward, de ontwikkelaar.

Robert Bowling, een man die bij ontwikkelaar Infinity Ward de rol van creative strategist vertolkt, heeft laten weten dat het zijn studio helemaal niet uitmaakt hoeveel exemplaren er van Call of Duty: Modern Warfare 3 over de toonbank gaan.

"Onze focus ligt voor honderd procent bij het ontwikkelen van een spel dat wijzelf graag zouden willen spelen en waar wij en onze fans trots op kunnen zijn," aldus Bowling. "Het kan ons niet schelen mochten er binnenkort drie, of dertig miljoen mensen het spel aan het spelen zijn. Als er drie mensen een geweldige tijd beleven, dan hebben wij onze job goed gedaan en zijn we tevreden."

De bullshit radar heeft het zo vroeg op de morgen erg moeilijk. Ieder z'n mening natuurlijk, maar ik vraag me af of uitgever Activision en alle werknemers bij Infinity Ward het eens is met deze uitspraak van Bowling.

Modern Warfare 3 ligt vanaf 8 november in de winkelrekken, en dat voor de X360, PS3 en PC. Owh, en Robert, maar je geen zorgen: er zullen meer dan drie mensen je spel aan het spelen zijn na de lancering ervan.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Verder op de site...

Wolfenstein: Youngblood heeft een open levelstructuur

Dankzij ontwikkelaar Arkane Studios.

Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Apex Legends verbant meer dan 770.000 cheaters

Dankzij de nieuwe rapporteringstool.

Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread