Super Mario 3DS kruising tussen Galaxy en Mario 64

"De staart is wat je verwacht."

Tijdens een persevent in Londen heeft Shigeru Miyamoto aangegeven dat Super Mario 3DS een kruising zal zijn tussen Super Mario 64 en Super Mario Galaxy. Dat wordt bericht door Edge.

"Het is een combinatie van Super Mario Galaxy en Mario 64", aldus de Nintendo-man, "Het komt niet goed over als ik het zeg, maar wanneer je het op de E3 speelt zul je beter begrijpen waar ik het over heb. Bijvoorbeeld de vloeren die in de lucht zweven: in 2D is het moeilijk om de afstand in te schatten, maar in 3D is het heel makkelijk."

Verder zei de Japanner dat de staart in het logo "is wat je denkt dat het is. Dan weet je waarschijnlijk wel wat er gebeurt als je dat personage gebruikt." Het lijkt er dus op dat 'het blaadje' weer zijn opwachting maakt als power-up.

Volgens Miyamoto is Super Mario 3DS "volledig origineel en komt dit jaar uit".

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread