Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tanooki Suit ook in Mario Kart 7

Beide Mario games 3DS in het Nederlands.

Zonet heeft Nintendo ons via een officieel persbericht laten weten dat de Tanooki Suit in Mario Kart 7 terug te vinden zal zijn. Daarmee kent de harige power-up eind dit jaar een complete herintroductie, gezien de Tanooki Suit ook in Super Mario 3D Land aanwezig is.

"Klassieke voorwerpen keren terug en power-ups verschijnen voor het eerst in Mario Kart 7. Liefhebbers van de Tanooki power-up zullen blij zijn te horen dat de Super Leaf zijn opwachting maakt, met zowel offensieve als defensieve mogelijkheden. Gebruik je Tanooki-staart om rondvliegende schilden af te weren, maar ook om opponenten van de baan te vegen", aldus het persbericht.

In één adem maakte Nintendo verder nog bekend dat zowel Super Mario 3D Land als Mario Kart 7 uitgerust zullen zijn met volledig Nederlandse schermteksten. Uiteraard is de taaloptie volledig optioneel, maar vooral de jongsten onder ons zullen blij zijn met dit nieuws.

Super Mario 3D Land en Mario Kart 7 zijn exclusief verkrijgbaar voor Nintendo 3DS en worden in Europa gelanceerd op 18 november en 2 december.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen