Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Land, Kart 3DS krijgen datum

Eentje voor november, eentje december

UPDATE: Nintendo heeft ons zonet laten weten dat Super Mario 3D Land op 18 november in Europa uitgebracht zal worden, terwijl Mario Kart 7 3D op 2 december in onze contreien zal verschijnen.

Op hun persconferentie vroeg deze ochtend heeft Nintendo een hele hoop nieuwe dingen getoond, zoals een mooie trailer voor Monster Hunter 4 en een hoop nieuwe games die we volgend jaar mogen verwachten. Nintendo heeft er echter ook hun schema voor dit jaar uit de doeken gedaan en ons (eindelijk) een vaste lanceerdatum gegeven voor Super Mario Land 3DS en Mario Kart 3DS. Al zijn het voorlopig wel enkel Japanse lanceerdata.

In het land van de rijzende zon mogen ze vanaf 3 november aan de haal met Raccoon Mario in de nieuwe platformer. Het smijten van groene en rode schilden kan dan weer starten vanaf 7 december. Aangezien beide titels voor het westen voorlopig nog ruw gepland staan voor 'kerst 2011' mogen we er wel van uit gaan dat de games rond die datum ook bij ons in de winkelrekken zullen liggen.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties