Halo populair in de VS

Maar dat wist je waarschijnlijk al.

De Halo-reeks is populair op het Noord-Amerikaanse contintent. Hoe populair laat Aaron Greenber via de microblogsite Twitter weten. In één van zijn laatste tweets laat hij weten dat Halo: Reach 3,3 miljoen over Amerikaanse toonbanken is gegaan. Dit zijn dus cijfers die geen rekening houden met de verkopen in Europa en de rest van de wereld.

Halo: Reach is voorlopig het laatste deel van de Halo-serie nadat Bungie te kennen heeft gegeven dat het graag nieuwe dingen wil doen. Zoals bekend maakt de developer niet langer deel uit van Microsoft Game Studios, maar Bungie gaat wel blijven samenwerken met Microsoft. Dit hoeft echter niet het einde van het Halo-universum te betekenen, want daar blijven de games veel te populair voor. Dat bewijzen ook de verkoopscijfers van Halo: Reach.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread