Precieze datum voor Dead Space 2

28 januari is het zover!

EA heeft op de gamescom zojuist laten weten dat Dead Space 2 begin volgend jaar zal verschijnen. Op 28 januari om precies te zijn. Deze aankondiging werd begeleid met een fraaie gameplay demonstratie waarin we voor het eerst de stem van Isaac Clarke hoorden en de spaceboosters van Isaac's pak voorgeschoteld kregen.

Eveneens maakte de ontwikkelaar bekend dat de Special Edition van Dead Space 2 voor de PS3 ook in Europa zal verschijnen. Deze Special Edition bevat ondermeer een HD port van Dead Space: Extraction. Geheel ingericht voor Move.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread