Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste Dead Space 3 info

Isaac gecrasht op ijsplaneet.

Website Siliconera heeft insider info kunnen bemachtigen over Dead Space 3, het aankomende deel in deze survival horror-reeks. Normaliter besteden we niet veel aandacht aan dit soort onbevestigde info maar deze keer is de bron geloofwaardig. Dezelfde bron wist eerder namelijk het nieuws van de Syndicate-reboot te melden, weken voordat EA er officieel over sprak. Pas op voor je verder leest, er zijn natuurlijk zware spoilers over het verhaal te vinden in onderstaande tekst!

In Dead Space 3 spelen we opnieuw met Isaac Clarke. Zijn schip crasht op Tau Volantis, een planeet die volledig in ijs bedekt is. Daar vindt hij zijn weg naar een verlaten basis waar hij een andere overlevende van de crash ontmoet. Die vertelt hem dat er meer overlevenden zijn, Ellie uit de eerste game incluis, en dat die op zoek zijn naar leven op de planeet.

Natuurlijk ontmoeten ze elkaar allemaal al snel en worden we ook geïntroduceerd tot Jennifer, een nieuw personage dat zich bezig houdt met mysterieuze technologie gemaakt door een bedrijf genaamd 'Rosetta'. Ongetwijfeld belangrijk voor het verhaal. Naar de vijanden wordt verwezen als 'de hive mind'.

En dat is alle info die er voorlopig is over Dead Space 3!

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties