Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Meer plotdetails Dead Space 3

Isaac krijgt een denkbeeldige vriend.

Vorige week konden we de eerste details over het verhaal van Dead Space 3 al melden, maar nu is er nog meer informatie tevoorschijn gesprongen.

In Dead Space 3 zal Isaac's mentale gezondheid sterk achteruit gaan. Hij zal zelfs achtervolgd worden door een tweede persoonlijkheid, 'Shadow Isaac' genoemd. Deze zal tijdens delen van het spel voorkomen, net zoals Nicole dat deed in Dead Space 1 en 2, en hem constant wijzen op zijn mislukkingen. Fijn.

Voorlopig is het nog onduidelijk hoe dit komt (en misschien maar goed ook, we willen ook niet alles al op voorhand weten over het verhaal). De hallucinaties kunnen een gevolg zijn van het feit dat Isaac langzaam aan krankzinnig wordt maar het kan ook het gevolg zijn van een nieuwe buitenaardse 'Marker'.

Ondanks dat we deze info al hebben, heeft Electronic Arts de game nog steeds niet officieel aangekondigd. Toch is het logo van de game al op evenementen van EA gespot.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties